Ranjene ptice glumci

Ljudi i ptice strvinari. U južnoj Africi ime nubijskog strvinara je sinonim za ljubav, jer se te strvinare sreće uvijek u parovima, a majke i mladunci ostaju usko povezani. Parenje, povezanost, zaštita i ljubav su osnovni atributi koji se asociraju uz njihovu veličinu i sposobnost lebdenja visoko na nebu.

Vedat Aslan (Hakan Salinmis) 30 godina živi na farmi sa svojom majkom Hajrije(Zerrin Sümer), suprugom Hatidže (Benian Dönmez) i tri sina. Gajret (Ferdi Sancar), najstariji sin, radi u bolnici, opsednut je čistoćom, simetrijom i mikrobima.
Poslednjeg dana u godini, gledaoce OBN-a očekuje kulinarski show "Stol za 4", specijalno novogodišnje izdanje humoristične serije "Nemoj da zvocaš" te već ustaljene turske sapunice “Dila”, “Zakletva” i “Ranjene ptice”. Sve će začiniti Mimo Šahinpašić i specijalno izdanje Vox Populija. Sve što vas je ikad zanimalo o sveprisutnim i sve popularnijim sapunicama i serijama - epizode, glumci, sadržaj i podaci, galerije slika i još mnogo toga.

Crni biser Crni biser 19 epizoda. Iako već neko vrijeme sumnja u Sinana, nakon razgovora sa Vuralom, Defne će odlučiti da prati njegovo postupke.

Micro teacup puppies home

Ranjene ptice glumci

Crno more Crno more 60 epizoda. Ali i Esma, uz podršku onih oko sebe, imaju vjenčanje i pripremaju se za svoj medeni mjesec.Zapravo, bijesna na Ferhata, Hazan saznaje...

Anđeli-Turska Serija, Zagreb, Croatia. 12K likes. Turske Serije Azra Ljubav osvetnika
Sajt broj 1 za Serije! Potpuno besplatno gledajte sa prevodom najbolji izbor domaćih i turskih serija koje se prikazuju na domaćim TV kanalima.

Ranjene ptice 070. 4 mjeseci prije. 52. Ranjene ptice 076. 4 mjeseci prije ...

Guias benasque barrabes